18-vuotias Game of Thrones -tähti Maisie Williams: ”Haluan elää tuntemattomana”

25.5.2015 10:56

Maisie Williams on omien sanojensa mukaan halunnut aina esiintyä. 18-vuotias tähtönen näytteleekin tällä hetkellä yhtä suursuositun HBO:n Game of Thronesin suosikkihahmoa, Arya Starkia.

”Haluan vain esiintyä – näyttelen, laulan ja tanssin”, Maisie kertoi Entertainment Weeklylle. ”Se on ainoa asia mitä olen aina halunnut tehdä. Se on myös ainoa asia missä olen hyvä. En kuitenkaan halua pilata tätä. Ymmärrän miten ura pilataan. Olen ennellisessa asemassa, sillä minulla on upeita ihmisiä ympärilläni.”

Maisiella on yksi suuri esikuva. Nuori tähti ihailee brittiläistä Lena Headeya, joka näyttelee kuningatar Cersei Lannisteria Game of Thronesissa.

”Ihailen hänen elämäntapaansa. Hän käy palkintogaaloissa ja tekee kaikkea mitä kuuluisat ihmiset tekevät, mutta elää todella normaalia elämää. Haluan myös elää tuntemattomana, ja se onkin ainoa asia mitä kaipaan: anonymiteettiä”, Maisie kertoo.

Toinen näyttelijätär, jota Maisie ihailee on Keira Knightley. Keira ei anna elokuvateollisuuden vaikuttaa elämäänsä.

”Tapasin Keiran SAG-palkintogaalassa ja hän oli niin normaali ja kiva”, näyttelijätär kertoo. ”Kun tapaat henkilön, johon elokuvabisnes ei vaikuta, haluan hänen opettavan minulle kuinka säilyä tervejärkisenä tästä kaikesta. Kuulet kauhutarinoita siitä, kuinka jotkut näyttelijät eivät osaa edes keittää kahvia, koska heillä on avustajat kaikkea varten. Sitten tapaat ihmisen, jota ei kiinnosta tämä puoli ollenkaan, ja haluaisin elää kuten hän”, Maisie päättää haastattelunsa.

Lähde: Film-news.co.uk

(Episodi/NI)

Lisää luettavaa