Adam Sandler ei välitä vi***akaan elokuviensa saamista arvioista

Adam Sandlerin elokuvat eivät yleensä ole kriitikkojen suosikkeja, eikä häntä elokuviensa saamat arviot kiinnosta. Sandler vieraili Howard Sternin radio-ohjelmassa, jossa hän kertoi varsin karkeilla sanavalinnoilla suhtautumisestaan elokuviensa saamiin huonoihin arvioihin.

20.12.2015 00:05

– Pahat arvostelut, joita saan kaikesta mitä teen, ärsyttävät minua, koska pyydän v**un ystäviäni olemaan elokuvissani ja lupaan heille: ”Luulen tämän olevan hyvä.” Sitten näytän elokuviani testiyleisölle, ja kaikki toimii. Sen jälkeen soitan kavereilleni ja sanon: ”Se tekemäsi juttu oli tosi hyvä.” Sitten sinä perjantaina, kirjaimellisesti jokaisena perjantaina, kaikki elokuvani tuhotaan. Arvostelut tuhoavat ne niin pahasti. Maltan tuskin odottaa ystävieni näkevän elokuvan ja etteivät he lue sitä p**kaa ja anna niiden vaikuttaa heihin, Sandler kertoo.

Hyvätkään arvostelut eivät Sandleria hetkauta.

– Vannon Jumalan nimeen, en halua niitä. Kun minulle sanotaan, että olin hyvä jossain, ja joku soittaa minulle, että: ”Wow, the Village Voice sanoi blah blah blah.” En välitä vi***akaan, summaa Sandler.

Sandlerin uusin elokuva Ridiculous Six on parasta aikaa katsottavissa vain Netflixissä. Tuttuun tapaan kriitikot eivät siitä välittäneet.

Kuva: The Cobbler

Lähde: Uproxx

(Episodi/LV)

Lisää luettavaa