AK-47 tanassa ISIS:tä vastaan – Deppin ja Cruisen kanssa näytellyt brittitähti taistelee edelleen Syyriassa

Uskomatonta, mutta totta.

6.7.2017 03:03

Maailmalla uutisoitiin vuonna 2016 brittinäyttelijä Michael Enrightista, joka lähti Syyriaan taistelemaan Isis-järjestöä vastaan. Hän ehti jo palata kotimaahansa, mutta palasi kuitenkin piakkoin takaisin Syyriaan. Tuolloin hän sanoi hyväksyneensä Hollywood-uransa olevan ohi ja haluavansa auttaa terroristien kukistamisessa.

Jotkut ehtivät kyseenalaistaa jo Enrightin mielenterveydenkin, mutta The Sun raportoi nyt, että Enright on edelleen Syyriassa keskellä Raqqan taisteluita – viimeksi eilen hän oli taistelussa. Hän taistelee kurdijoukkojen mukana.

– En anna Isikselle metriäkään. En odota heiltä paljoa armoa ja minä en anna heille paljoa armoa, sen voin luvata, Enright julisti.

Enright on kotoisin Manchesterista, jossa tapahtui vastikään pommi-isku Ariana Granden konsertissa.

– Varsinkin Manchesterin isku toi esiin paljon tunteita. Olen tottunut kuolemiin ja terroristihyökkäyksiin, mutta tämä oli erilaista. Se oli kotikaupunkini, Enright pohti.

– Olin murtunut kohteiden iän vuoksi. Ne pienet tytöt.

Vastikään sattuneista London Bridgen ja Boroughin iskuista hänellä oli myös sanottavansa. Hän toivoi, että olisi ollut paikalla London Bridgellä.

– Olisin napannut lähimmän veitsen. En tiedä kuinka siinä olisi käynyt, mutta olisin ainakin yrittänyt käydä heidän kimppuunsa, Enright sanoi.

Ex-näyttelijä sanoo olevansa aina ensimmäinen, joka nostaa käden ylös kysyttäessä vapaaehtoisia tehtäviin. Eilen koalition hävittäjät räjäyttivät kaksi reikää Raqqan 1300-vuotta vanhoihin muureihin, joiden kautta kaupunkiin vyöryi koalition sotilaita. Koalition uskotaan olevan lähellä Isiksen epävirallisen pääkaupungin valtaamista.

Enright on nähty muun muassa Pirates of the Caribbean: Kuolleen miehen kirstussa, Tom Cruise -elokuva Knight and Dayssa, Kova laki -sarjassa sekä Marvelin S.H.I.E.L.D.-agentit -sarjassa. Alla tiettävästi tuore kuva sekä video miehestä 11 kuukauden takaa.

Lähde: The Sun

Lisää luettavaa