Alastonkuvat tai ura: Hollywood-kaunotarta käskettiin valitsemaan

Hollywood on julma kylä. Raadollinen. Ihmisiä kohdellaan siellä kuin massatuotantokarjaa. Tämä on kuitenkin vain yksi tarina kaupungin synkästä seksuaalisuudesta.

4.11.2016 19:38

Ukrainalaissyntyinen Mila Kunis on ollut jo useamman vuoden Hollywoodin kuumimpia tähtiä. Hän on näytellyt sekä suurimmissa blockbustereissa että pienemmissä indie-pätkissä. Ja aina hän onnistuu häikäisemään katsojat pirtsakalla olemuksellaan.

Mila kirjoitti avoimen kirjeen A Plus -sivustolle naisnäyttelijöihin kohdistuvasta hyväksikäytöstä.

Erään elokuvan kuvausten aikana leffan tuottaja oli vaatinut Milaa osallistumaan lehden puolialastonkuvauksiin. Mikäli hän ei ottaisi näitä kuvia, hän ei myöskään työskentelisi Hollywoodissa. Uhkavaatimus oli selvääkin selvempi.

”En enää suostunut taipumaan näihin naiiveihin kompromisseihin, joita aiemmin tein. ”Et työskentele tässä kaupungissa enää koskaan?” Raivostuin. Tunsin itseni esineeksi, ja ensimmäistä kertaa urallani sanoin ei”, Mila kirjoittaa.

”Ja arvatkaa mitä? Maailma ei loppunut. Elokuva tahkosi paljon rahaa ja minä tein jatkossakin töitä, monta kertaa. Tämä tuottaja ei ehkä koskaan ymmärrä, että se mitä hän teki, on jokaisen naisen pahin pelko, kun puhutaan sukupuolten välisestä epätasa-arvosta työpaikoilla”, Mila jatkaa.

Mila nähdään seuraavaksi Jackpot-nimisessä elokuvassa Bryan Cranstonin kanssa.

Kuva: Nouseva Jupiter

Lähde: Loaded

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia