Alkuperäinen haamujengiläinen haluaa edelleen tehdä Ghostbusters 3:n

20.2.2015 16:33

Bridesmaids-ohjaaja Paul Feig on parhaillaan tekemässä naisvetoista haamujengin paluuta, mutta se ei estä Dan Aykroydia, yhtä alkuperäistä haamujengiläistä, haaveilemasta omasta jatko-osastaan 80-luvun suosituimmalle kummitusleffalle.

Aykroyd oli hiljattain amerikkalaisen SiriusXM-radioaseman haastattelussa, jossa hän kertoi tukevansa Feigin naisista koostuvaa haamujengiä. Feminiinisessä haamujengissä nähdään Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon ja Leslie Jones.

”On olemassa kolme erilaista käsikirjoitusversiota vanhan leffan jatko-osalle”, Aykroyd paljastaa. ”Tehdään ensin tämä [Feigin elokuva], jota kautta koko sarja nousee taas toivottavasti pinnalle. Sen jälkeen voimme palata alkuperäisen haamujengin pariin”

Aykroyd oli yksi Ghostbustersien käsikirjoittajista ja hän yritti monien vuosien ajan saada Bill Murrayta mukaan projektiin, mutta Murrayn mukaan jatko-osan käsikirjoitus ei ollut tarpeeksi hauska.

Elokuvan mahdollista tekoa mutkistaa viime vuonna kuollut haamujengiläinen, Harold Ramis. Vain aika kertoo, tuleeko tästä projektista mitään.

Lähde: The Guardian

(Episodi/NI)

Lisää luettavaa