Anthony ”C-3PO” Daniels kertoi mielipiteensä Tähtien sodan vihatuimmasta hahmosta

Jar Jar Binks on Tähtien sota -saagan inhotuin hahmo. Mutta mitä saagan jokaisessa osassa esiintynyt näyttelijä on mieltä hahmosta?

5.9.2017 14:00

Tähtien sota: Episodi I – Pimeä uhka -elokuvassa esitelty Jar Jar Binks muodostui nopeasti saagan vihatuimmaksi hahmoksi. Monet pitävät hahmoa äärimmäisen rasittavana ja ovat sitä mieltä, että Jar Jar on yksi syy, miksi Pimeä uhka epäonnistui. Nyt jokaisessa saagan elokuvassa C-3PO -droidia näytellyt Anthony Daniels paljasti Kanadan Fan Expossa oman mielipiteensä hahmosta.

George Lucas loi Jar Jarin ja palkkasi Ahmed Bestin esittämään häntä. Loistava näyttelijä, loistava liikkuja, kekseliäs ja todella älykäs. Teki juuri niin kuin George pyysi. Georgen poika Jett oli innoissaan hänen täydellisestä esiintymisestään. Mutta Jett oli 10-vuotias ja minä en, joten minulle Jar Jar oli kuin ewokit. Olen kasvanut jo sen vaiheen yli. 10-vuotiaat, 11-vuotiaat ja 8-vuotiaat rakastivat Jar Jaria. Se oli todella, todella hyvä juttu toteuttaa, joten ihailen suuresti Ahmed Bestiä. Hän sai paljon huonoa palautetta suorituksestaan… eikä Jar Jar ole minun juttuni.

Daniels muotoili mielipiteensä siis paljon kiltimmin kuin monet fanit. Hänet nähdään tutussa roolissaan taas joulukuussa, kun Star Wars: The Last Jedi saa ensi-iltansa.

Lähde: Screenrant

Lisää luettavaa