Arrival-ohjaaja seuraavasta elokuvastaan: ”Star Wars -elokuva, jota en koskaan päässyt näkemään”

Jättimäiseen scifi-tarinaan perustuvaa elokuvaa saadaan vielä odotella.

20.1.2018 15:48

Käsikirjoittaja-ohjaaja Denis Villeneuve (Arrival, Blade Runner 2049) kehittää parhaillaan adaptaatiota Frank Herbertin Dyyni-romaanista. Star Wars -elokuviinkin kiinnostuksensa osoittanut Villeneuve sanookin nyt tekevänsä tavallaan omaa, aikuisille suunnattua Tähtien sotaansa.

”Pääosa Star Warsin merkittävistä ideoista tulee Dyynistä, joten tulee olemaan oma haasteensa käydä tämän kimppuun. Tavoitteeni on tehdä se Star Wars -elokuva, jota en koskaan päässyt näkemään. Se on tavallaan aikuisille suunnattu Star Wars”, ohjaaja kertoo.

Villeneuven on tarkoitus adaptoida ensimmäinen Dyyni-kirjoista elokuvaksi, mutta projekti on vasta alkuvaiheissaan, joten valmista tuotosta saadaan vielä odotella – jos homma edes toteutuu.

”Jos se toteutuu. Siinäpä se. Tällä hetkellä minulta kysytään projektista, jota ei ole edes olemassa. Olen tottunut puhumaan projekteista, jotka on kuvattu ja jotka ovat valmiita tai joiden kanssa olen leikkaushuoneessa, valmistautumassa ensi-iltaan… Juuri nyt olen tilanteessa, jossa kolmen viikon tai kahden kuukauden päästä saatan kuulla, ettei kukaan haluakaan käsikirjoitusta…. Niin voi käydä”, Villeneuve selittää.

 

Lähde: Fandom

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia