Ben Affleck tekemässä parasta huonoa elokuvaa

19.9.2012 18:20

Joukko amerikkalaisia virkamiehiä on loukussa vihamielisessä maassa. Ben Affleckilla on pelastusidea: tehdään niin huono feikkielokuva, että se on uskottavasti Hollywood-tuotanto ja muilutetaan pulassa olevat ihmiset pois vaaravyöhykkeeltä osana elokuvan tuotantoryhmää.

Harmillisen ajankohtaisessa Argo-elokuvassa suivaantuneet iranilaiset valtaavat Yhdysvaltain suurlähetystön ja jotain on tehtävä diplomaattien pelastamiseksi. Aavikkomaisemia tarvitsevan tieteiselokuvan juoni kasaan ja kuvausryhmä pelastusmatkalle!

Tosipohjaisen Argon pääosassa nähdään elokuvan samalla ohjaava Ben Affleck (The Town). Sivuosista löytyy Alan Arkinia (Little Miss Sunshine) ja John Goodmania (The Artist).

Chris Terrion käsikirjoituksen takana on Affleckin Argossa esittämän Tony Mendezin kokemuksista julkaistu kirja sekä etenkin toimittaja Joshuah Bearmanin Wired-lehdessä julkaistu artikkeli, joka löytyy luettavaksi lehden sivuilta, jos todellisten tapahtumien (ja luultavasti elokuvankin) lopputulemaa ei satu muistamaan tai muuten vain ei halua jännittää ensi-iltaan asti.

Suomen valkokankaille Argo saapuu 2. marraskuuta. Elokuvasta julkaistun uuden julisteen löytää MovieWebistä ja trailerin voi katsoa alta.


Filmtrailer.com

Lisää luettavaa