Big Gamen jenkkiarviot eivät ikävä kyllä mairittele

29.6.2015 11:05

Metacritic on varmasti tuttu webbisivusto. Sivustolle kerätään kriitikoiden ja käyttäjien arvosanoja. Usein varsinkin käyttäjäarviot ovat pelkkää trollausta ja kiusanpitoa. Kriitikoiden arviot ovat näistä se mielenkiintoisempi osuus, joten tutkitaanpa mitä pisteitä viime viikonloppuna USA:ssa avannut Big Game on saanut.

Jalmari Helanderin elokuva näyttää jakavan mielipitetä. The New York Times kehuu leffaa ja antaa sille huimat 80/100 pistettä. Chicago Sun-Times, New York Observer ja Los Angeles Times antavat myös kunnioitettavat 70/100.

The Playlistin Kevin Jagernauth ei ilmeisesti ymmärtänyt leffaa ja antaa sille täyden tyrmäyksen, vain 25/100. ”Big Game ei ole niin nokkela kuin se antaa ymmärtää. Helander metsästää isoja nauruja ja suurta toimintaa, mutta tekee elokuvan, joka on juuri juuri lounaan arvoinen”, ukko tylyttää.

Vaikuttaa siltä, etteivät jenkkikriitikot oikein ymmärtäneet mitä Helander haki leffallaan. Se on hatunnosto 80-luvun toiminnalle, ja ironisesti sitä haukutaan juuri sen takia.

Katso kaikki arviot Metacriticin sivuilta. Keskiarvo tällä hetkellä 53/100.

(Episodi/NI)

Lisää luettavaa