Colin Farrellin menneisyys on synkkä – True Detective -tähti kertoo menneistä ajoista

6.7.2015 11:12

39-vuotias Colin Farrell joutui kirjautumaan katkaisuhoitoon vuonna 2005. Kun mies puhuu menneistä ajoista, hän ei ole tunnistaa itseään.

”Kuin päivä ja yö”, Farrell kertoo OK! -lehdelle. ”Saavuin Los Angelesiin Dublinista ja se oli enemmän kuin kulttuurishokki”, mies naureskelee. ”Tein töitä yöt ja päivät ja loput ajasta bailasin. En oikeastaan edes ajatellut mitä haluan tehdä elämälläni. Jäin jumiin eräänlaiseen pyörremyrskyyn vaikka elin elämäni upeinta aikaa. Se oli kuitenkin sellaista elämää, joka jättää sinut täysin tyhjäksi.”

Suosikkinäyttelijä on myös joutunut uhraamaan paljon uransa takia. Hänellä ei ole ollut varsinaista suhdetta viiteen vuoteen. Hänet on aikoinaan yhdistetty muun muassa Angelina Jolieen ja Britney Spearsiin, joten miehen pitäisi löytää melko erikoinen nainen, jotta hän olisi valmis suhteeseen.

”Olen todella varovainen suhteiden kanssa”, Farrell paljastaa. ”Käytännössä olen ollut sinkku jo viitisen vuotta vaikka rakastankin naisia. On vain vaikea aloittaa suhdetta ja viedä tämä nainen kohdevaloihin. En halua tehdä sitä kenellekään. Sinkkuna olo on paljon helpompaa!”

Kuva: True Detective

Lähde: Film-news.co.uk

(Episodi/NI)

Lisää luettavaa