David Fincher lipsautti Netflixin Mindhunter-sarjan toisesta kaudesta pienen paljastuksen

Ensimmäinen kausi katsottavissa Netflixissä.

20.10.2017 03:35

Arvostetun ohjaaja David Fincherin luotsaama Mindhunter-sarja paljastui loistavan viihdyttäväksi draamaksi. Sarja huokuu laatua ja jatkoakin on onneksi luvassa.

Tarinassa nuori FBI:n agentti Holden Ford haastattelee kokeneemman kollegansa kanssa sarjamurhaajia, yrittäen päästä selville heidän aivoituksistaan. Tarkoituksena on kehittää profilointikeinoja rikollisten kiinni saamiseksi.

Ensimmäisellä kaudella katsojalle annettiin niukasti vihjeitä Fordin mielenmaisemasta ja taustasta. Lähinnä käy selväksi, että mies on ainakin älykäs ja hyväntahtoinen, mutta myös egoistinen.

Sarjassa käy myös ilmi, että usein sarjamurhaajat pitävät keskusteluista virkavallan kanssa. Ironisesti Holden puolestaan vaikuttaa pitävän keskusteluista sarjamurhaajien kanssa. Jännittävää antia tuleekin olemaan se, mihin suuntaan hahmo alkaa kehittyä. Ensimmäinen kausi olikin Fordin osalta lähinnä johdattelua viimeisen jakson tapahtumiin.

Fincher lipsautti, että ensi kaudella käsitellään ainakin Atlantassa tapahtuneita lastenmurhia, jotka järkyttivät Yhdysvaltoja vuosien 1979-1981 aikana.

Lähde: IndieWire

 

Lisää luettavaa