Ellen Pagen digitaaliset alastonkuvat kieltolistalle

24.10.2013 18:27

Näyttelijä Ellen Pagen (Juno, Hard Candy) videopeli-inkarnaatiosta kiertoteitse kaivetut alastonkuvat ovat närkästyttäneet pelin julkaisijan.

Vastikään julkaistuun Beyond: Two Souls -videopeliin liikkeentunnistimilla tallennettu Page nähdään pelissä muun muassa suihkussa, mutta kriittisimmät kohdat peitettyinä. Pelin takana hyrrääviin editointityökaluihin käsiksi päässyt henkilö oli kuitenkin onnistunut siirtämään pelin kuvakulman valitsevaa kameraa ja täten paljastanut Pagen pohjalta luodun alastoman videopelihahmon.

Tempusta seuranneet ”alastonkuvat” eivät kuitenkaan miellyttäneet pelin julkaisijaa: Sony on pyytänyt kaikkia kuvia jakaneita sivustoja poistamaan kuvat nähtäviltä.

Hard Candyn (2005) ja Junon (2005) lisäksi muun muassa Inceptionissa (2010) ja viimeksi To Rome with Love -elokuvassa (2012) nähtyä näyttelijää ei varsinaisesti tunneta rohkeista alastonrooleistaan, joten Pagen kasvoilla varustettu diginakuilija on ymmärrettävästi harmillinen.

Page nähdään seuraavan kerran Suomen valkokankailla ensi kesänä, kun ensi-iltansa saa mutanttisaagan jatko X-Men: Days of Future Past. Jos sarja jatkaa tutuilla laduilla, luvassa ei ole paljasta pintaa vaan nahkapukujen paluu.

Kuvassa Page elokuvasta Super (2010).

Lähteet: Tilt, IGN, Kotaku

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa