Elokuvissa tapahtuu, oikeassa elämässä ei – ”Seksiä harrastavat vain kauniit ihmiset” ja muita huvittavia huomioita

Vauva.fi kertoo totuuden.

26.6.2017 14:41

Elokuvat ovat elokuvia, mutta kuka ei olisi joskus vertaillut niitä todellisuuteen. Vauva.fi -keskustelupalstalla keskustelu on käynyt kuumana siitä, mikä ei elokuvissa tapahdu aivan kuin tosielämässä. Keskustelu on kerännyt parin kuukauden aikana kolmentoista sivun edestä tiukkaa asiaa. Episodi poimi kommenttien joukosta hauskimmat sutkautukset.

1. Ihmissuhteet

”Pitkät, intohimoiset suudelmat aamulla juuri heräämisen jälkeen, kun takana on pitkä ja romanttinen ilta ruoan, viinin ja seksin parissa, jonka jälkeen on suoraan nukahdettu vain.

Todellisuudessa se aamuhengitys on niin hirveä, että hyvä jos pystyy puhumaan kasvokkain.”

”Kihlasormus on naiselle yllätys, heti mieleinen ja oikean kokoinen.”

”Kun uuden ihmisen kanssa tajutaan, että tässä on nyt ”sitä jotain” aletaan heti suutelemaan ja samalla riisumaan vaatteita pois päältä, parhaimmillaan yhdyntä tapahtuu niin että miehellä on vielä housutkin nilkoissa, koska muna on vaan saatava heti sisään. Ehei esileikeille tai ehkäisylle…”

”Siitä luokan nörtistä hissukkatytöstä tulee yhtäkkiä upea kaunotar jota kaikki pojat kuolaavat. Täytyy vaan vaihtaa paksusankaiset lasit piilareihin ja avata hiukset nutturalta.”

”Miehet lähettää vaimolleen/rakastajattarelleen kukkia tai jotain muuta mukavaa töihin. En ole kyllä itse ollut kertaakaan paikalla kun joku saisi lähetyksen ah niin ihanalta mieheltä ja muut sitten kateellisena vieressä että ei minun mieheni kyllä koskaan.”

”Mies on uskollinen ja kiinnostunut vain yhdestä naisesta.”

”Törmää johonki naiseen jolta tippuu toimisto paperit. Nostat ne ylös katsotte toisianne silmiin ja sit yhtäkkiä ootte mukamas rakastunu ja heti jossain naimassa. Oikee elämä nainen sanoo kiitos ja et näe koko henkilöö enää ikinä.”

”Seksiä harrastavat vain kauniit ihmiset.”

2. Arkiset tapaukset

”Lopetetaan puhelu sanomatta moikka.”

”Sovitaan treffit, muttei koskaan sanota mihin aikaan.”

”Ruokailu tai juominen jää aina kesken ollaan sitten ravintolassa tai kotona. Koskaan kukaan ei syö annosta loppuun, aina sännätään kesken johonkin.”

”Lapset ovat hyvätapaisia, kilttejä ja vaivattomia. Kun ne käskee nukkumaan, ne juoksevat hoitamaan homman itse kiukuttelematta.”

”Parkkipaikat ovat ilmaisia ja sellaisen löytää tarvittaessa heti. Autoa ei koskaan tankata.”

”Ravintolassa harvemmin maksetaan paitsi jos asiaan liittyy jotain oleellista (kuten kuka maksaa treffeillä). Harvoin tuskaillaan myöskään tipin antamisen kanssa, mikä jenkkeihin eksyneelle ei-jenkille voi olla melkoista hepreaa.”

”Kukaan ei imuroi tai tee muitakaan kotitöitä. Aina on aikaa vatvoa jotain ihmissuhdeskeidaa.”

”Lihavia, rumia tai huonohampaisia ihmisiä ei ole olemassa. Köyhilläkin ihmisillä on varaa muotivaatteisiin ja muodikkaaseen hiustyyliin.”

”Täysin absurdi: mies hoitaa lasta, kasvattaa, kuljettaa ja huolehtii lapsestaan laskematta koko ajan rahoja ja ulvahtelematta, että tähän kuluu koko päivä.”

3. Kaunistellut tapahtumat

”Vaikka ihminen on ollut sidottuna ja vangittuna paikoilleen, niin koskaan heillä ei ole kakat tai pissat housuissa. Ainakaan ei siltä näytä tai näytetä.”

”Kukaan ei koskaan käy vessassa, edes parin päivän pakomatkan jälkeen. Tai jos vessassa käydään niin mies vain huuhtelee rasittuneet kasvonsa ja katsoo huokaisten omaa peilikuvaansa.”

”Synnytys käynnistyy aina yhdellä voimakkaalla supistuksella jolloin naisnäyttelijä tarttuu mahaansa ja kumartuu, supistukset ovat saman tien jatkuvia ja säännöllisiä (ja sairaalaan lähdetään heti sen ensimmäisen jälkeen) ja noin kahden tunnin kuluttua vauva on syntynyt.”

”Lähdetään yhdestä supistuksesta tai vesienmenosta hirveällä tohinalla korkokengillä kipittäen synnyttämään, ja sitten synnytetään heti sairaalaan tultua hallitusti äh ja plop.”

4. Klassikot

”Kun tietää, että talossa tai jossain lähettyvillä on uhkaava ihminen, niin aina täytyy mennä sinne pimeään kellariin/ullakolle/metsään haahuilemaan yksin, usein nainen, kukaan tuskin oikeassa elämässä menisi. Kun juoksee karkuun, niin aina menee metsään, suolle, pellolle tai just semmoseen paikkaan missä ei ole muita ihmisiä, vaikka olisi esim. taloja/naapuri lähellä.”

”Kun paetaan takaa ajavaa autoa, juostaan suoraan eteenpäin, vaikka olisi varmaan järkevämpää kääntyä toiseen suuntaan, pois auton edestä…”

”Joku sankari tulee ammutuksi, hakatuksi ja silti nousee ja päihittää 10-20 rosvoa. Ilman mitään omia kolhuja. Ja nää 20 roistoa ampuu sankaria kohti, yksikään ei osu ja sankari kolmella viimeisellä luodilla ampuu kaikki.”

”Tyyppi roikkuu ja riippuu henkensä uhalla, kaveri yrittää auttaa, mutta yllätys yllätys ei ylety, jää muutamasta millistä kiinni. No tyypin ote alkaa lipsumaan ja tippuu. Tyyppi tippuu sen noin sekunnin ajan ja tietysti tällöin kaveri saakin kuin ihmeen kaupalla otettua kiinni tyypistä. Siis niinku miten tuo muka on mahdollista? 😀 Ei se etäisyys ainakaan siinä tippumisen aikana pienentynyt? Kasvoiko kaverin käsi yhtäkkiä metrin pidemmäksi? Painovoima katosi hetkellisesti? Oikeassa elämässä se tyyppi olisi läsähtänyt asfaltille.”

”Autolla kaahaillessa ne nousevat usein ilmaan ja lentävät hienosti kiertäen takaisin ajoradalle/ sillalle/ vastarannalle/ talon pihaan.
Kun auto kolaroi, kyydissä olijat loukkaantuvat aina siten, että hiusrajasta valuu kirkas verinoro pitkin otsaa, hiukset nousevat pystyyn ja uhri on raukea, hidas ja saattaa kuollakin romanttisesti nukahtaen ikiuneen.
Irtojalkoja, murtuneita neniä tai irronneita hampaita ei näy.”

Lähde: Vauva.fi

Lisää luettavaa