Ewan McGregor sanoo Trainspotting-jatko-osan tapahtuvan – kuvaukset jo vuonna 2016?

28.10.2014 20:00

Ohjaaja Danny Boyle kertoi Trance-elokuvan pressikiertueen aikana, että paljon puhuttu ja odotettu Trainspotting-jatko-osan saattaa hyvinkin tapahtua – kuvausten ollen mahdollisesti jo vuonna 2016.

Boyle kertoi silloin jatko-osan perustuvan hyvin löyhästi Irvine Welshin Porno-romaaniin. ”Siinä on pari juttua, jotka perustuvat kirjaan, mutta tietenkin ottaisimme Irvinen mukaan remmiin”, Boyle sanoi The Playlistin haastattelussa.

Nyt myös Trainspottingin tähti Ewan McGregor on ilmoittanut olevansa valmis jatkamaan tarinaa.

”Näyttäisi siltä, että se tapahtuu. Tarkoitus on kuvata 2016, eli 20 vuotta alkuperäisen jälkeen. Olisin mukana. En olisi ollut kymmenen vuotta sitten, mutta nyt olen.”

Boylen ja McGregorin tiivis yhteistyö päättyi katkeraan välirikkoon, kun ohjaaja korvasi McGregorin Leonardo DiCapriolla elokuvassa The Beach, mutta vanhat haavat ovat jo parantuneet.

”Se oli ikävä tilanne, eikä sitä hoidettu oikein. Olin hyvin pettynyt. Mutta aikaa on kulunut ja olemme unohtaneet huonot fiilikset ja muun paskan”, McGregor kertoo Detailsin haastattelussa.

Danny Boylen seuraava elokuvan on Aaron Sorkinin kirjoittama Jobs, jonka pääosaan on vasta kiinnitetty Christian Bale. Trainspotting-jatko-osan aikataulu riippunee paljon odotetun Apple-pomosta kertovan elokuvan valmistumisesta.

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa