Game of Thrones -näyttelijä raivostutti fanit kertomalla spoilerin – vastasi raivoajille: ”Hankkikaa vi**n elämä! Se on vain tissejä ja lohikäärmeitä”

Tulevalla Game of Thrones -kaudella nähdään yhdessä jaksossa näyttelijä Ian McShane (Deadwood), joka joutui ohjelman fanien raivon kohteeksi kerrottuaan spoilerin haastattelussa.

14.3.2016 22:36

Spoilerivaroitus tästä eteenpäin!

McShane tulee esittämään kultin johtajaa, joka oli ennen soturi, mutta luopui väkivaltaisista tavoistaan. McShane kertoi haastattelussa, että hänen hahmonsa tuo takaisin henkiin jo kuolleeksi luullun hahmon. Samalla hän antoi vahvasti ymmärtää, että kyseessä oleva hahmo on Sandor ”Hurtta” Clegane, jonka luultiin kuolleen neljännellä tuotantokaudella. Sarjan fanit suuttuivat paljastuksesta McShanelle.

Nyt McShane on kommentoinut hänelle vihaisia faneja tylyin sanoin. Samalla hän puhui Game of Thronesista hieman väheksyen.

– Sanot pienen asian, ja Internet sekoaa. Minua syytettiin juonen paljastamisesta, mutta minun mielestäni heidän pitäisi hankkia vi**n elämä. Se on vain tissejä ja lohikäärmeitä, McShane tylytti.

Game of Thronesin kuudennen kauden jaksot alkavat HBO Nordicilla 25. huhtikuuta.

Kuva: Game of Thrones

Lähde: Uproxx, IGN

(Episodi/LV)

Lisää luettavaa