Game of Thrones -tähti luki kirjat ja yllättyi kohtalostaan sarjassa

30.10.2015 03:03

Spoilereita luvassa, jos et ole katsonut viidettä kautta.

Game of Thronesin katsojat ovat kenties jo jotenkuten tottuneet yhä enemmän harvenevaan joukkoon suosikkihahmoja, mutta toki jonkin tärkeän roolihenkilön kuolema tulee aina jollain lailla yllätyksenä.

Myös sarjan näyttelijät saattavat joutua kokemaan yllätyksiä oman hahmonsa suhteen, kuten kävi Barristan Selmyä esittävälle Ian McElhinneylle. Lohikäärmeiden äiti Daeneryksen neuvonantaja ja henkivartija Ser Barristanhan sai säilästä kuolettavasti viidennellä kaudella.

– Tämä todistaa, ettei pitäisi lukea kirjoja. Olin lukenut kirjat, joten ajattelin, että minulla on viidennellä kaudella enemmän tekemistä ja odotin sitä innolla. Sitten sain agentiltani kauden aikataulut ja ajattelin: ”Jokin ei nyt täsmää.” Jos he olisivat seuranneet kirjan juonta, minulla olisi pitänyt olla varattuna pidemmät kuvaukset, McElhinney valaisi pettyneenä.

Kirjat lukeneet tietävät, että Barristanilla oli hieno tarina, jota ei kuitenkaan käytetty televisiosarjassa. McElhinney niin ikään ajatteli, että hänen hahmonsa saisi ”lihaa luiden päälle” viidennellä kaudella ja pesti jatkuisi vähintään kuudennelle kaudelle, mutta toisin kävi.

Game of Thrones palaa jälleen ensi vuonna ruutuihin kuudennen kauden merkeissä.

Kuva: Game of Thrones

Lähde: Collider

(Episodi/MLE)

Lisää luettavaa