Game of Thrones -tähti Sophie Turner kertoi lukeneensa 13-vuotiaana käsikirjoitusta: ”Sain seksivalistukseni sarjasta”

Sophie Turner avoimena haastattelussa.

2.7.2017 19:04

Game of Thronesissa Sansa Starkia esittävä Sophie Turner, 21, kertoi haastattelussa taannoisesta raiskauskohusta, jonka sarja sai aikaan. Turner sanoi, ettei hän tai hänen lähipiirinsä ole kokenut seksuaalista väkivaltaa, joten hän oli aika välinpitämätön koko jutun suhteen.

Hän myönsi kuitenkin olleensa naiivi, sillä kohu raiskausjakson jälkeen oli niin suuri. Sen jälkeen hänen ensimmäinen ajatuksensa oli, että ehkä sitä ei olisi pitänyt näyttää televisiossa.

Turner kuitenkin näki asian kääntöpuolena sen, että realistiset kohtaukset ovat lisänneet keskustelua ongelman ympärillä.

– Mitä enemmän puhumme  seksuaalisesta väkivallasta sen parempi. Ja vähät heistä, jotka sanovat, ettei meidän pitäisi laittaa tällaista televisioon ja vähät heistä, jotka sanovat boikotoivansa showta sen takia, Turner pamautti.

– Tällaisia asioita on tapahtunut ja tulee tapahtumaan. Jos käsittelemme sitä kuin tabua tai herkkää aihetta, miten ihmisillä voisi olla voimaa ja tuntea olonsa mukavaksi kertoessaan, että heille on tapahtunut jotain tällaista, Turner pohti.

Oman seksuaalikasvatuksensa hän kertoi tavallaan saaneensa sarjasta.

– Ensimmäistä kertaa kuulin oraaliseksistä lukiessani käsikirjoitusta. Olin 13-vuotias. Ajattelin: ”Wow! Ihmiset täkevät tällaista? Tämä on kiehtovaa, tähti paljasti.

Sarja jatkuu jälleen 16.7.2016 HBO Nordic -suoratoistopalvelussa.

Lähde: E! Online

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia