Hacksaw Ridge -ohjaaja Mel Gibsonin kymmenvuotinen salainen projekti julki – ”Hollywood tulee mykistymään”

Vaikuttanut kahdeksassa eri maassa.

23.3.2017 05:35

EHeadlines-julkaisu kuvailee Hacksaw Ridge -ohjaaja Mel Gibsonin kymmenvuotista urakkaa asiaksi, joka saa Hollywoodin mykistymään.

Tähti joutui kyseenalaisiin otsikoihin vuonna 2006, kun hän joutui pidätetyksi. Pidätyksen yhteydessä Gibson sanoi yhdelle poliiseista: ”*itun juutalaiset… Juutalaiset ovat vastuussa kaikista maailman sodista… Oletko sinä juutalainen?” Gibson on itse selittänyt tekoaan sillä, että hänellä oli hermoromahdus.

Asia levisi julkisuuteen ja Hollywood käänsi selkänsä tähdelleen näihin päiviin saakka. Monet ovat kuitenkin ajatelleet, että Hacksaw Ridge -elokuvan menestys on ollut viimein ikään kuin synninpäästö Gibsonille.

Lisää synninpäästöä lienee silti luvassa, sillä nyt kävi ilmi, että  ohjaaja-näyttelijä on jo kymmenen vuoden ajan lahjoittanut salaa rahaa holokaustista selvinneille. Tämä tulee varmasti pohdituttamaan monia Gibsonin inhoajia.

– Mel Gibson auttaa holokaustista selvinneitä kahdeksassa eri maassa, se on merkittävää, Survivor Mitzvaj Project -avustusjärjestön johtaja Zane Buzby kertoi.

Lähde: People, eHeadlines

 

 

Lisää luettavaa