HBO saa kylmää kritiikkiä uusista sarjoistaan: ”Heitä alkoi pelottaa”

Legendaarisen Kylmä rinki -sarjan luoja on pettynyt kanavan uusiin tuuliin.

13.6.2016 21:16

Kuusi kautta jatkuneen rankan menestyssarjan Kylmän ringin luonut Tom Fontana on sanonut sanottavansa HBO:n nykymenosta, eikä se ole positiivista.

Fontanan mielestä kanava ei uskalla ottaa sellaisia riskejä, jotka tekivät siitä aikoinaan niin mielenkiintoisen ja laadukkaan.

”Televisiossa tapahtuu omituinen ilmiö, joka luultavasti tapahtuu kaikkialla: menestys luo pelkoa siinä missä epäonnistuminenkin. Ja se on tapahtunut HBO:lla. He alkoivat pelätä, etteivät löydä seuraavaa Sopranosia” Fontana sanoo.

Fontanan mielestä HBO:n omistaneen Time Warnerin yhdistyminen AOL:n kanssa oli myös huono liike, sillä kanavan entinen toimitusjohtaja Chris Albrecht ei Fontanan mielestä saanut tämän jälkeen tehdä päätöksiä vapaasti.

”Hän ei enää voinut istua huoneessa kahden ihmisen kanssa ja sanoa, ’tehdään se.’ Hänellä ei ollut enää vapautta tehdä sitä, koska pelissä oli liian monia yhtiöiden panoksia.”

HBO:n viimeisin jättisatsaus, Martin Scorsesen ja Mick Jaggerin tuottama Vinyl, ei ole löytänyt katsojia tai herättänyt keskustelua toivotulla tavalla. Vinylin showrunnerin ja kanavan ohjelmapäällikön vaihtumiset sen sijaan ovat herättäneet puheita HBO:n nykytilasta.

Lähde: EW

 

Lisää luettavaa