”Hirvittävä tilanne” – Hollywood-legenda ei pysty enää tienaamaan elantoaan

Myös Matt Damon sivusi vastikään asiaa.

9.8.2016 05:10

Huippuluokan näyttelijä Ellen Burstyn, 83, valittelee Hollywoodin nykytilannetta. Hän paljasti, ettei pysty enää tienaamaan elantoaan Hollywoodissa. Bisnes keskittyy hänen mielestään liikaa blockbuster-toimintaelokuviin.

– Nuori poika hyppää ulos ikkunasta, juoksee räjähdyksen läpi ja lohikäärme pelastaa hänet tai jotain. Ja nämä elokuvat tienaavat paljon rahaa, hän sanoi haastattelussa.

– Sitten on indie-elokuvat, joissa täytyy työskennellä alhaisemmalla palkalla. En voi enää tienata elantoani tekemällä sellaisia elokuvia, Burstyn valitteli.

– Luulisi, että kun olen voittanut nämä kaikki palkinnotkin, että voisin tienata edes elantoni. Tämä on todella hirvittävä tilanne, hän vielä lisäsi.

Tähti onkin alkanut näytellä televisiossa. Viimeisin tv-rooli hänellä oli House of Cardsissa, jossa hän esitti Robin Wrightin esittämän Carrie Underwoodin äitiä.

Matt Damon huomautti vastikään, että 15 – 60 miljoonan dollarin indiet ovat itse asiassa tyystin kadonneet blockbustereiden tieltä. Damonin leipätyönä oli aiemmin juuri tämäntyyppiset elokuvat. Syyksi hän arvioi DVD-markkinan kuivumisen, joka toi suuren osan tuloista pienemmille elokuville.

Kääntöpuolena asiassa on Damonin mukaan se, että television puolella on nyt mahtavia käsikirjoittajia, jotka työskentelivät aiemmin elokuvien parissa.

Lähde: Daily Mail, Metro

Lisää luettavaa