Huhu: Schwarzenegger ei tule palaamaan kultti-scifiklassikon pariin – studio jyräsi koko 32-vuotiaan leffasarjan

”I’ll be back” on siis historiaa. Arnold Schwarzeneggerin ja James Cameronin vuonna 1984 aloittama scifi-toimintasarja on ilmeisesti kuollut.

21.3.2017 21:09

Sisäpiiriläinen osasi kertoa, että Paramount-studion pomot eivät enää jatka Ison-Arskan ja Game of Thronesin Emilia Clarken Terminator: Genisys -tarinaa. Uusi Terminator oli alun perin suunnitelmissa tälle vuodelle.

On kuitenkin hieman erikoista, jos sarjaa ei jatketa, sillä Genisys teki kuitenkin melkein 440 miljoonaa dollaria lippukassoilla. Summasta pitää toki vielä vähentää tuotantobudjetti, teatterien ja levittäjien osuudet sekä kohtalainen markkinointibudjetti, mutta eiköhän leffa kutakuinkin omilleen päässyt.

– Kaikki on ohi Terminatorille ja Arnoldille. Paramount on vetänyt jatko-osan pois tuotannosta, joten esituotantoa ei edes aloiteta. Tähdille tarjottiin pitkiä jatkosopimuksia, mutta näin ei kuitenkaan käynyt, kertoo studion sisäpiiriläinen.

Genisysin piti olla kulttileffasarjalle uusi alkusysäys, mutta kriitikot eivät sille hirveästi lämmenneet, ja samalla myös ilmeisesti studiopomot hylkäsivät koko hankkeen.

Lähde: New York Daily News

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia