Ihmiset poistuivat kesken vuoden odotetuimman kotimaisen elokuvan lehdistönäytöksen

Luokkakokous oli viime vuoden katsotuin kotimainen elokuva. Kriitikot vihasivat sen alapäähuumoria mutta katsojat rakastuivat siihen. Tuskinpa Luokkakokous 2 – Polttarit tulee tilannetta muuttamaan.

27.10.2016 12:21

Aamulla järjestettiin Luokkakokous 2:n Helsingin pressinäytös. Elokuvan ystäviä saapui paikalle sankoin joukoin, onhan kyseessä kuitenkin koko vuoden odotetuin elokuva – monessakin mielessä. Taneli Mustosen ohjaama elokuva oli tietenkin sitä itseään. Aivan täyttä hirviniemeä, jaajoa ja hedbergiä.

Nähtiinpä pressissä myös melko harvinaislaatuista kritiikkiä. Ensimmäisen kymmenen minuutin aikana salista poistui kaksi naishenkilöä. Eikä kulunut kuin kymmenisen minuuttia aikaisemmasta mielenosoituksesta ja salista poistui taas kaksi tyyppiä. Tällä kertaa nuorehkoja naisia. Kaikki ne kikkeliviittaukset taisivat olla heille liikaa.

Eikö sitä kritiikkiä kirjoiteta käsin eikä jaloilla? Tai niin sitä luulisi.

Oli kuitenkin miten oli, jatkaa Luokkakokous 2 ensimmäisen leffan linjoilla eikä peniksiltä, isoilta peniksiltä, kuolleilta peniksiltä ja rivoilta papeilta voida välttyä. Allekirjoittanutkin kikatteli erästä nekrofiliaa sivuavaa kohtausta kuin pikkulapsi. Eikä edes hävettänyt!

Toiset tykkää, toiset ei. Ettäs tiedätte.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia