Jake Gyllenhaal ärsyyntyi – nosti kissan pöydälle Oscar-ehdokkuutta vaille jääneestä elokuvasta

Ylistystä Deadpool-elokuvalle ja sen tähdelle.

28.1.2017 15:34

Monien kulmakarvat saattoivat hiukan nousta siitä faktasta, että Suicide Squad huomioitiin Oscar-ehdokkuudellta, muttei Deadpoolia. Suicide Squad sai ehdokkuuden maskeerauksesta.

Kyseessä ei toki ole mikään maailman merkittävin kategoria, mutta kenties Deadpoolillekin olisi jokin ehdokkuus löytynyt? Tätä mieltä on ainakin näyttelijä Jake Gyllenhaal.

Gyllenhaal sanoi Oscareilta tipahtaneita elokuvia sivuavassa haastattelussaan uskovansa upeisiin näyttelijäsuorituksiin ja siihen, että näyttelijä repii itsestään kaiken irti roolia varten ja kommentoi sen jälkeen Deadpoolia ja Ryan Reynoldsia.

– Kun katson Ryan Reynoldsia Deadpoolissa ajattelen, ettei kukaan muu kuin hän voi tehdä tuota roolia. Hän on todella roolihahmonsa. Taiteilijana hän taisteli seitsemän vuotta roolin parissa ja se kaikki on nähtävillä valkokankaalta. Se on loistavaa, Gyllenhaal ylisti.

– Vaikka kyseessä on sarjakuvaelokuva, joka teki paljon rahaa – se ei huononna Ryanin uskomatonta työtä, Gyllenhaal lisäsi.

Näyttelijä nähdään lähitulevaisuudessa samassa elokuvassa Ryan Reynoldsin kanssa. Scifi-elokuva nimeltään Life saa Yhdysvaltain ensi-iltansa 24. marraskuuta.

Lähde: Metro

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia