Jennifer Lawrencen tuleva elokuva saa korkean ikärajan – näyttelijätär nähdään rohkeassa roolissa seksiä tihkuvassa trillerissä

Tuleva vakoojatrilleri ei tule soveltumaan perheen pienimmille tai edes keskikokoisille.

6.5.2017 22:45

Jennifer Lawrence nähdään pääosassa Red Sparrow -nimisessä elokuvassa, joka tulee olemaan täynnä seksiä.

Jason Matthewsin kirjaan perustuvassa trillerissä Lawrence esittää venäläistä balettitanssijaa, joka värvätään vakoojaksi. Tanssija koulutetaan käyttämään seksiä aseenaan ja viettelemään valtion mahdollisia vihollisia. Asiat monimutkistuvat, kun hän rakastuu CIA-agenttiin.

20th Century Fox näytti elokuvasta äskettäin rohkeaa kuvamateriaalia Lontoossa järjestetyssä tapahtumassa, jossa ohjaaja Francis Lawrence painotti trillerin olevan ehdottomasti vain aikuisille tarkoitettu.

– Se saa ehdottomasti R-ikärajan, Lawrence kertoi.

Tämä tarkoittaa, että Yhdysvalloissa elokuva on kielletty alle 17-vuotiailta, paitsi vanhemman tai täysi-ikäisen valvojan kanssa.

– Kun luin kirjan ja tein ehdotuksen studiolle lähestymistavastani, tämä oli ehdottomasti R. Kukaan ei jänistänyt tai tullut muihin aatoksiin, kaikki suostuivat siihen alusta asti, ohjaaja jatkoi.

Rohkeiden kohtauksien tekeminen oli kuulemma helppoa näyttelijättärelle, koska tämä oli tehnyt yhteistyötä ohjaajan kanssa aikaisemmin Nälkäpeli-elokuvissa.

– Luulen, että hän oli valmis ottamaan tätä elokuvaa varten riskejä, joita hän ei olisi ollut valmis tekemään tuntemattomalle, Lawrence tuumaili.

– Meillä on niin monia yhteisiä kuvauspäiviä takana, että osaamme kommunikoida todella tehokkaasti. Ja se toimii, ohjaaja summasi.

Elokuvassa näyttelee myös Joel Edgerton, Jeremy Irons, Matthias Schoenaerts, Mary-Louise Parker ja Charlotte Rampling.

Red Sparrow saa ensi-iltansa näillä näkymin maaliskuussa 2018.

Lähde: THR

Lisää luettavaa