Johnny Depp koetteli kaikkien hermoja – Pirates of the Caribbean -kuvausryhmäläiset tekivät paljastuksen tähden käytöksestä

Viidennen merirosvoseikkailun tekeminen ei ollut helppoa kuvausryhmälle.

14.5.2017 01:00

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge -elokuvan parissa työskennelleet kuvausryhmäläiset ovat tehneet paljastuksia Johnny Deppin käytöksestä merirosvoseikkailun kuvauksissa.

Nimettömät lähteet kertoivat The Hollywood Reporterille, että Deppin jatkuva myöhästely ja alkoholiongelmat vaikeuttivat Australiassa tehtyjä kuvauksia. Kuvausryhmäläiset ja sadat ekstrat joutuivat usein odottamaan tuntikausia Deppin saapumista paikalle.

Tämä tapahtui uudestaan ja uudestaan, joten tuottajat joutuivat neuvottelemaan ja miettimään, miten tilanne hoidettaisiin. Jatkuva myöhästely otettiin Deppin kanssa puheeksi, mutta se ei auttanut.

Lopulta tilanne meni siihen pisteeseen, että tuotannossa työskennellyt henkilö istui autossa Deppin trailerin ulkopuolella. Kun Depp tuli ulos, autossa ollut henkilö laittoi valot päälle merkiksi. Tämän avulla tuottaja ilmoitti ohjaajakaksikko Joachim Ronningille ja Espen Sandbergille, että kuvaukset voivat jatkua.

”Kotka on laskeutunut” oli salainen koodi Deppin saapumiselle. Depp ei itse tiennyt koko hommasta mitään.

Kaikesta huolimatta Depp oli lähteiden mukaan kuitenkin mukava itse kuvauspaikalla.

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge saa ensi-iltansa Suomessa 24. toukokuuta.

Lähteet: Independent, THR

Lisää luettavaa