Johnny Deppiltä mielenkiintoinen elokuva – esittää hurjassa maineessa olevaa tietokonegurua

Näyttelijä jälleen erikoisen persoonan nahkoihin.

30.3.2017 16:26

Olisi varmaan pitänyt arvata, että tietokonemoguli John McAfeesta tehdään vielä elokuva. Miehen seikkailut ovat nimittäin vähintään yhden elokuvan veroisia.

John McAfee perusti aikoinaan McAfee Associates -yrityksen, jossa hän vaikutti vuosina 1987-1994. Yritys tuotti markkinoille suositun McAfee-virustorjuntaohjelmiston. McAfee itse haukkui muutama vuosi sitten hänen nimeään edelleen kantavan ohjelmiston.

Elokuva kertoo McAfeen villistä elämästä, johon mahtuu tietysti paljon muutakin kuin viruksia. Eräässä vaiheessa hän muun muassa muutti Belizeen, jossa hän vietti makeaa elämää. Jossain vaiheessa häntä syytettiin siellä jopa murhasta. Myös huumeet ovat olleet vahvasti menossa mukana.

Depp on tunnettu omalaatuisten persoonien esittäjä, joten eiköhän häneltä McAfeenkin esittäminen onnistu. Elokuvan ohjaa Paha pukki -elokuvasta tunnetut Glenn Ficarra ja John Requa. Käsikirjoituksesta vastaa Scott Alexander ja Larry Karaszewski. Karaszewski oli käsikirjoittamassa muun muassa loistavaa The People v. O.J. Simpson: American Crime Story -tv-sarjaa.

Lähde: Gizmodo

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia