Justice Leaguen uusintakuvauksissa palaa rahaa – Teräsmiehen viikset poistetaan digitaalisesti

Ehkä ne mursut voisi yhteen kuvaan edes jättää…

25.7.2017 09:37

Zack Snyderin (Batman v Superman: Dawn of Justice) jouduttua jättämään Justice League -elokuvan tuotannon perheessä sattuneen tragedian takia, on ohjakset ottaneella Joss Whedonilla (Avengers) riittänyt tekemistä.

Varietyn mukaan Warner Bros. käyttää pelkkiin uusintakuvauksiin hulppeat 25 miljoonaa dollaria. Massiivisen supersankarirainan uusintakuvaukset eivät nimittäin ole mitään pientä pintaremonttia, vaan useamman kuukauden projekti.

Kuvausten venyminen on vaikuttanut myös näyttelijöiden aikatauluihin. Variety kertoo, että Teräsmiestä näyttelevä Henry Cavill on jo ehtinyt aloittaa Mission: Impossible 6:n kuvaukset, jonka takia näyttelijä on kasvattanut komeat viikset. Näin ollen Justice Leaguen uudesta materiaalista täytyy digitaalisesti poistaa Teräsmiehelle kuulumaton karvoitus.

Paksun palkkashekin keikasta nappaava Whedon ei todennäköisesti tule saamaan nimeään lopputeksteihin ohjaajana, vaikka projektin uudesta suunnasta vastaakin. Sen sijaan Buffy-luoja merkittäneen käsikirjoittajaksi ja tuottajaksi. Varietyn jutun mukaan Whedonin tehtävänä on ollut elävöittää dialogia ja paikata Snyderin valtavien toimintajaksojen välisiä kohtauksia, jotta elokuva kulkee sujuvasti eteenpäin.

 

Lisää luettavaa