Kahden suosikkisarjan tähti ei tunnu pääsevän eroon vaikeuksistaan – ajeli pitkin Beverly Hillsiä huumeissa kunnes poliisi pidätti

16.10.2015 06:57

Unelmien kolhimat ja Full House -sarjan näyttelíjä John Stamos sai lopulta syytteen huumeen vaikutuksen alla ajamisesta – näyttelijän sekoileminen tapahtui kesäkuussa tänä vuonna.

Beverly Hillsin poliisi on kieltäytynyt paljastamasta, mitä huumetta Stamos käytti. Tähti passitettiin pidätyksen yhteydessä sairaalaan – mahdollisen sairauskohtauksen vuoksi, mitä se sitten tarkoittaakaan.

Näyttelijä joutuu vastaamaan syytteisiin kiireiseen aikaan, koska työskentelee tällä hetkellä Netflixille tehtävän Full House -sarjan Fuller House -rebootin kanssa. Tähdellä on myös työn alla komediasarja nimeltä Grandfathered, jossa Stamosin esittämä hahmo havahtuu tilanteeseen, jossa hänellä onkin yhtäkkiä poika ja kaiken lisäksi lapsenlapsi.

Näyttelijä kirjautui pidätyksen jälkeen vieroitushoitoon, mutta se ei toki lepyttänyt lain kouraa. Mikäli tähti tuomitaan, hän saattaa joutua kuudeksi kuukaudeksi vankilaan. Näyttelijän kruisailusta Beverly Hillsissä lisää täällä.

Kuva: Unelmien kolhimat

Lähde: Chigago Tribune

(Episodi/MLE)

Lisää luettavaa