Kaikki palikat ovat kohdillaan rajussa katuelokuvassa – onko tässä tuleva Oscar-voittaja?

22.7.2014 11:33

Billy Elliot ja Tunnit -elokuvat ohjanneen Stephen Daldryn seuraavasta elokuvasta Trash on julkaistu ensimmäinen traileri, ja vaikka video onkin portugaliksi ilman tekstityksiä, saa siitä hyvän käsityksen tarinasta ja elokuvan yllättävän rajusta tyylistä.

Trash perustuu Andy Mulliganin romaaniin, ja sen on käsikirjoittanut Rakkautta vain ja Oli aikakin -elokuvat kirjoittanut Richard Curtis. Trash kertoo kolmesta katulapsesta, jotka selviävät keräämällä jätteitä nimeämättömän suurkaupungin laidalla olevalta kaatopaikalta. Yhtenä päivänä pojat löytävät lompakon, jossa henkilökortti, taiteltu karttta ja avain. Pojat saavat huomata, että eivät ole ainoat ihmiset, joita lompakko kiinnostaa ja he joutuvatkin pakomatkalle selviytyäkseen.

Pääosissa nähdään tulokkaat Rickson Tevez, Eduardo Luis ja Gabriel Weistein. Ja jotta julisteeseen voidaan laittaa myös nimiä, jotka joku tunnistaa, ovat mukana myös Rooney Mara ja Martin Sheen.

Trashin tarinasta ja tyylistä voi vetää vertauksia Slummien miljonääri ja City of God -elokuviin, ja elokuvan voisi veikata havittelevan ensi vuoden Oscar-patsaita. Katso traileri alta.

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa