Kauanko Robert Downey Jr. vielä jatkaa Iron Man -roolissa? Paljasti milloin riittää

Tarvitaan myös houkutin.

3.7.2017 05:35

Robert Downey Jr. on vuoden 2008 Iron Man -yllätyshittinsä jälkeen palannut rooliin jo seitsemän kertaan. Kahdeksas kerta koittaa tulevassa Russo-veljesten ohjaamassa Avengers: Infinity War -elokuvassa. Fanit ovat spekuloineet elokuvan olevan hänen viimeisensä Iron Man -roolissa.

– Minulle kyse on aina mahdollisuuksista, kuten Russojen (Anthony ja Joe Russo) tapauksessa, joita ihailen, Downey Jr. aloitti.

– Kaikki sanovat minulle, että se (Iron Man -rooli) on kuin hansikas, joka sopii täydellisesti. Minun täytyy aloittaa joka kerta valmistautuminen rooliin alusta, mutta joka kerta aloitan melko hyvältä pohjalta, Downey Jr. pohti.

– En vain halua pilata jo tekemiäni elokuvia vain sen takia, että päätin tehdä vielä yhden. Haluan laittaa pukuni naulaan, ennen kuin se käy nöyryyttäväksi, näyttelijä totesi.

Eli tähden sanoista voinee päätellä, että hän jatkaa niin kauan kuin hän ei tunne itseään rooliin joko puolikuntoiseksi tai liian vanhaksi. Ja tietysti tarvitaan houkutin, kuten esimerkiksi näyttelijää inspiroivat Russon veljekset.

Lähde: E! Online

Lisää luettavaa