Keanu Reevesin odotettu scifi-elokuva heikoilla jäillä

15.3.2014 13:14

Vuonna 2007 Hollywoodin kuumimpien tuottamattomien käsikirjoitusten joukossa ollut scifi-elokuva Passengers on joutunut pulaan. The Weinstein Company otti projektin viime vuonna haltuunsa, jotta se saataisiin ensi-iltaan vuoden 2015 kevääksi, mutta nyt asiat ovat muuttuneet.

The Hollywood Reporterin mukaan tämä Jon Spaihtsin käsikirjoittama avaruusromanssi on menettänyt toisen päätähtensä, Rachel McAdamsin, joka tuli korvaamaan alun perin rooliin kiinnitetyn Reese Witherspoonin. McAdamsin lähdön takia elokuvan ensi-iltaa on jouduttu lykkäämään, ja Weinsteinit ovat vetäytyneet koko projektista. Kuvausten oli määrä alkaa muutaman viikon kuluessa, mutta nyt niitä on lykätty useita viikkoja, ellei enemmänkin. Ilman levittäjää on Keanu Reevesin tuottaman elokuvan tulevaisuus epävarma.

Passengers kertoo Reevesin näyttelemästä avaruusmatkustajasta, joka matkaa vuosisatojen ajan toiselle planeetalle, mutta herää hyperunestaan 90 vuotta liian aikaisin. Ymmärrettyään, että joutuu elämään loppuelämänsä yksin, päättää mies herättää myös kauniin kanssamatkustajansa.

(Episod/ML)

Lisää luettavaa