Kevään vauhdikkaassa hittileffassa oli alun perin eeppiset turpakäräjät – kolme toimintatähteä olisi ottanut toisistaan mittaa

Kohtaus kuitenkin karsittiin pois käytännöllisten syiden ja tiukan aikataulun vuoksi.

2.7.2017 00:02

Fast & Furious 8:n ohjannut F. Gary Gray kertoi CinemaBlend-sivustolle, että elokuvassa oli alun perin eeppinen tappelukohtaus, jossa Dwayne Johnson, Jason Statham ja Vin Diesel ottivat mittaa toisistaan.

Toimintatähtien yhteenotto kuitenkin karsittiin pois, koska kahdeksannen osan kuvaukset olivat sen verran massiiviset, että tappelukohtauksen toteuttaminen olisi ollut liian vaikeaa.

– Siinä oli kolmenkeskinen tappelu Jason Stathamin, The Rockin ja Vin Dieselin välillä. Se oli melko mahtava kohtaus, mutta sen kuvaus (käsikirjoituksessa) oli aivan liian pitkä, ja me suunnittelimme jo tekevämme kuvauksia neljällä eri mantereella seitsemän eri kuvausryhmän kanssa, ja se piti leikata pois pelkästään käytännöllisten ja aikatauluihin liittyvien syiden takia, Gray totesi.

Huhtikuussa ilmestynyt Fast & Furious 8 on osoittautunut massiiviseksi menestykseksi. Lipputuloja on kerätty jo yli miljardin dollarin edestä maailmanlaajuisesti.

Lähde: CinemaBlend

Lisää luettavaa