Kovasikajuttu saa jatkoa – ”Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki!”

Pertti Kurikan Nimipäivistä kertova Tokasikajuttu tulee ensi-iltaan lokakuussa. Elokuvasta on julkaistu traileri.

16.6.2017 13:23

Jukka Kärkkäisen ja J-P Passin käsikirjoittama ja ohjaama elokuva on itsenäinen jatko-osa saman tekijätiimin kulttimaineeseen nousseelle Kovasikajuttu-elokuvalle (2012).

Viime joulukuussa uransa lopettaneen bändin elämää seurataan Tokasikajutussa kolmen vuoden ajan. Siinä missä Kovasikajuttu seurasi bändin kasvavaa suosiota ja nousua julkisuuteen, Tokasikajuttu kertoo kulissien takaa menestyksen ja sisäisten ristiriitojen kanssa painiskelevan punk-bändin viimeisistä yhteisistä vuosista.

Bändin vokalisti Kari Aalto kommentoi elokuvaa tiedotteessa seuraavasti:

”Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki. Me ei enää riidellä Samin kanssa, koska me riideltiin tossa elokuvassa. Wienissä olin vähän pahalla päällä, mutta ne on menneen lumien juttuja. Olin onnellinen kun meillä oli tää bändi ja sit ihan oikein että jätettiin tää kun Pertti jäi eläkkeelle. Kiitollinen siitä et pääs kiertämään maailman kaikkia paikkoja ja kolkkia.”

Elokuvan ensi-illan yhteydessä julkaistaan myös Pertti Kurikan Nimipäivien virallinen historiikki We’re Coming to Let’s Go, jonka on kirjoittanut Jouni K. Kemppainen.

Tokasikajuttu saa ensi-iltansa elokuvateattereissa 13. lokakuuta 2017. Katso englanniksi tekstitetty traileri alta.

Lisää luettavaa