”Kuin Kummisetä 2:ssa” – Robert De Niro nuorennetaan digitaalisesti odotetussa rikoselokuvassa

Rogue One: A Star Wars Story toi vuosia sitten kuolleen näyttelijän takaisin. Samanlaista teknologiaa aiotaan käyttää myös odotetussa The Irishman -elokuvassa.

21.12.2016 10:30

Martin Scorsese ja Robert De Niro palaavat pian yhteen The Irishman -elokuvassa, jossa seurataan pahamaineisen palkkatappajan elämää niin nuorena kuin vanhanakin. De Niro on vihjaillut esittävänsä päähenkilöä niin nuorena kuin vanhanakin – kiitos benjaminbuttonmaisen nuorennusleikkauksen.

Tuottaja Gastón Pavlovich on vahvistanut puheet, joiden mukaan elokuvantekijät kokeilevat parhaillaan eri keinoja tehdä De Nirosta eri ikäinen tietokoneiden avulla.

”Olemme tarkastelleet uskomatonta teknologiaa. Siinä ei käytetä maskeerausta, vaan näyttelijä voidaan teknologian avulla esittää eri aikoina ilman sitä. Joten olemme tehneet joitain testejä ja ne näyttävät uskomattomilta”, tuottaja selittää.

”Pystyimme kuvaamaan Bobia ja tekemään kohtauksen, ja näimme hänen nuorentuvan siihen, kun hän oli 20, 40 tai 60, joten odotamme innolla tätä The Irishmanissä…. Kuvittele De Niro, joka näyttää samalta kuin Kummisetä 2:ssa. Suunnilleen sellaisena tulet näkemään hänet jälleen.”

Vaikka Rogue One -elokuvassakin nähty teknologia oli sinänsä vaikuttavaa, ovat monet valittaneet sen olleen vielä häiritsevän epäuskottavan näköistä.

Lähde: Cinemablend

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia