Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio ja Robert De Niro tähyilevät uutta yhteiselokuvaa

Öljy herättää ahneutta ja murhia intiaaniheimon mailla.

22.4.2017 10:59

David Grannin Killers of the Flower Moon: The Osage Murders And The Birth Of The FBI -tietokirjaan perustuva elokuva saattaa saada varsin kovan tekijätiimin, mikäli kaikki tarttuvat projektiin.

Kirjan on käsikirjoitukseksi adaptoinut Oscar-palkittu Eric Roth (The Insider, Munich) ja ohjaajan paikkaa tähyilee parhaillaan Martin Scorsese. Ja siellä, missä on Scorsese on nykyään myös Leonardo DiCaprio, ja tällä kertaa jälleen myös Robert De Niro.

Kolmikon sanotaan vakavasti harkitsevan elokuvan tekemistä, mutta mitään sopimuksia ei vielä ole tehty. Scorsesella ja De Nirolla on seuraavaksi työn alla Netflixille tehtävä The Irishman, joka Deadlinen mukaan on myöskin vielä sopimuksia vailla.

Killers of the Flower Moon kertoo tositarinan Oklahomassa tapahtuneista Osage-intiaanien murhista, joita alkoi tapahtua sen jälkeen, kun heimon alueelta löydettiin öljyä. Salaliittoja, ahneutta ja murhia seurasi liittovaltion puuttuminen asiaan, ja tutkimuksia johtaneen J. Edgar Hooverin nousu tunnetuksi mieheksi.

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia