Michael Fassbender lupaa olentojen syöksyvän ulos ihmisistä uudessa Alien-elokuvassa

Parhaillaan Australiassa kuvauksissa oleva Michael Fassbender on Inquirerin haastattelussa puhunut tulevasta Alien-elokuvasta ja Ridley Scottin kanssa työskentelemisestä.

16.5.2016 21:45

Billy Crudupin, Katherine Waterstonin, Danny McBriden, Jussie Smollettin ja Demian Bichirin kanssa tuntemattomalle planeetalle laskeutuva Fassbender antaa lupaavia tietoja Alien: Covenantista.

”Tulemme näkemään hienoja lavasteita sekä olentoja, jotka syöksyvät ulos ihmisistä”, David-androidin roolinsa uusiva Fassbender sanoo . ”Lavasteet ovat uskomattomia. Vaikuttavimpia lavasteita, joita olen nähnyt sitten Prometheuksen. Ne ovat mahtava yhdistelmä kehittynyttä teknologiaa ja primitiivisiä elementtejä.”

Fassbender sanoo Alien: Covenantin maailman yhdistelevän uutta ja vanhaa hieman samalla tavalla kuin Scott teki Blade Runnerissa aikoinaan. Näyttelijän ja ohjaajan yhteistyö onkin ollut enemmän kuin hedelmällistä.

”Ridleyn kanssa työskenteleminen on uskomatonta. Yritän imeä hänestä niin paljon tietoutta kuin mahdollista… Hän on ehdoton mestari”, näyttelijä hehkuttaa ohjaajaansa.

Alien: Covenant saa ensi-iltansa elokuussa 2017.

 

Lisää luettavaa