Miksi superhittisarja House of Cardsin Kevin Spaceyllä on ensimmäisen maailman ongelma?

11.3.2015 13:32

Jos suurin ongelmasi on se, että sinut sekoitetaan rakastettuun roolihahmoosi, niin luulisi elämän olevan aika mukavaa? Kevin Spacey on hieman toista mieltä.

Suursuosittu 55-vuotias näyttelijä joutuu huomauttelemaan ihmisille, että hän ei ole House of Cardsin Frank Underwood, vaan ihka oikea ihminen nimeltä Kevin Spacey. Ihmiset luulevat, että Spacey ja hänen roolihahmonsa jakavat samoja ominaisuuksia, mikä on tietenkin puhdasta harhaluuloa.

”Saamme usein kysymyksiä, joista selviää, että kysyjällä ei ole minkäänlaista käsitystä siitä, että meille oikeasti maksetaan muiden ihmisten näyttelemisestä. Millä planeetalla asut, jos et enää tiedä toden ja tarun eroa? Elämmekö jo niin julkkiskeskeisessä maailmassa, että näyttelijällä ja roolihahmolla ei ole mitään eroa? Toivottavasti emme”, Spacey huokaisee New York Daily Newsin haastattelussa.

”Se on kuin sanoisi, että Richard III:n näytteleminen vaatiisi sitä, että murhaisin ihmisiä. Ihmisille pitää usein huomauttaa, etten ole Yhdysvaltain presidentti. Olen näyttelijä nimeltä Kevin Spacey”, suosikkinäyttelijä toteaa lopuksi.

Lähde: Film-News

(Episodi/NI)

Lisää luettavaa