Moderni perhe -sarjan tähti esitteli miltä tissit näyttävät pienennysleikkauksen jälkeen

17.10.2015 10:37

Ariel Winter, yksi sarjan tähdistä, kyllästyi liian isoon poveensa ja päätti tehdä rintojen pienennysleikkauksen. Näyttelijä postasi Twitteriin kuvan itsestään hääjuhlissa, joka on tiettävästi ensimmäinen julkinen kuva rintojen pienennyksen jälkeen.

Tähti valaisi asiaa People-lehdelle ja kertoi, että tytöt twiittaavat minulle ja sanovat asioita kuten: ”Voi, tällaista ei sallittaisi täällä missä minä elän, mutta koska sinä teit sen minkä teit ja avasit keskustelun, voin itse asiassa puhua ystävilleni ja perheelleni rintojen pienentämisen mahdollisuudesta.”

Tähti on kärsinyt selkä- sekä niskasäryistä ison povensa takia ja myös vaatteiden valitsemisessa on ollut vaikeuksia. Pitkäaikainen seisoskelukin on aiheuttanut ongelmia.

Suomessakin jo kuudetta kautta pyörivä ”mokumentti” Moderni perhe tuntuu olevan jonkinlainen kestosuosikki – seitsemäs tuotantokausikin on luvassa. Ohjelmassa mukamas hollantilainen kuvausryhmä kuvaa erilaisten perheiden arkea, jotka eivät kuitenkaan ole ihan sieltä tavallisimmasta päästä. Sarja on palkittu niin Golden Globella kuin Emmy-palkinnollakin.

 

Kuva: Moderni perhe

Lähde: News.com.au

(Episodi/MLE)

Lisää luettavaa