Näyttelijät salamyhkäisinä: Downton Abbeylle suunitteilla jatkoa?

Kaksi sarjan keskeistä näyttelijää paljastavat, että puheita on ollut.

27.6.2016 19:05

Deadline järjesti muutama kuukausi sitten paneelin, jossa useat suosikkisarja Downton Abbeyn näyttelijät keskustelivat sarjasta ja sen tekemisestä. Rouva Patmorena nähty Leslie Nicol, sekä Tom Bransonia näytellyt Allen Leech vihjasivat mahdollisesta jatkosta, jopa elokuvasta.

”Viimeeksi kun kuulin, oli mahdollisia neuvotteluja Julianin [Fellowes] kanssa”, Leech paljasti. ”Mahdolliset neuvottelut” eivät kuulosta kovin varmoilta, mutta Nicol avasi sanaista arkkuaan myös: ”Mitä kuulin Phyllis Loganilta [Rouva Hughesin näyttelijä], että Fellowes kirjoittaisi mahdollisesti käsikirjoitusta, minkä tietenkin täytyy tapahtua ennen kuin pystymme jatkamaan keskustelua.”

Näyttelijät paljastivat myös mitä sarjassa piti alustavien suunitelmien mukaan käydä. Seuraavassa kappaleessa on spoilereita, joten jos sarja on vielä näkemättä niin lopettakaa tähän.

Matthew Crawleyn piti alunperin päätyä yhteen Sybilin, ei Maryn kanssa. Alunperin myös Bransonin hahmon piti olla vain kolmen jakson hahmo, vaikka lopulta Tomista tuli yksi sarjan keskeisimmistä henkilöistä.

Kuva sarjasta Downton Abbey

(Episodi/JR)

 

Lisää luettavaa