Nelosen uusi Hero-kanava esittää Fargo-sarjan

28.10.2014 13:30

Nelonen Median uusi mainosrahoitteinen kanava Hero aloittaa lähetykset 10. marraskuuta. Kanavan uutuussarjoihin kuuluu kolmella Emmyllä palkittu Fargo, jota seurataan Herolla neljä jaksoa viikossa: kaksi jaksoa maanantaisin ja kaksi torstaisin.

Fargo-draamasarja pohjautuu Coenin veljesten Oscar-palkittuun elokuvaan, ja Ethan ja Joel Coen kuuluvat myös sarjan vastaaviin tuottajiin. Mustan huumorin sävyttämä tunnelma ja Minnesotan lumiset maisemat ovat elokuvasta tuttuja, mutta tarina ja henkilögalleria ovat uudet.

Sarjan tapahtumat lähtevät liikkeelle, kun salaperäinen muukalainen Lorne Malvo (Billy Bob Thornton) saapuu minnesotalaiseen Bemidjin kaupunkiin. Malvon ja vakuutusasiamies Lester Nygaardin (Martin Freeman) satunnaisesta kohtaamisesta käynnistyy rikosten sarja, joka mullistaa pikkukaupungin uneliaan elämänmenon.

Rikosvyyhtiä selvittelee sympaattinen poliisiparivaljakko Molly Solverson (Allison Tolman) ja Bill Oswalt (Bob Odenkirk), joka saa vahvistuksekseen duluthilaisen apulaisseriffin Gus Grimlyn (Colin Hanks).

Fargosta on tilattu Yhdysvalloissa jo toinen kausi.

Fargon erikoispitkä avausjakso Herolla 10. marraskuuta kello 21 ja toinen jakso kello 22.20. Jatkossa Fargoa esitetään maanantaisin ja torstaisin kello 21 ja 22. Uusintaputki sunnuntaisin kello 21.

Koko Fargon ensimmäinen kausi on katsottavissa ennakkoon Ruutu+-palvelussa 1. marraskuuta lähtien.

(Episodi/JH)

Lisää luettavaa