Nyt Netflixissä: Harrison Fordin nuori kaksoisolento ihmetyttää – fantasiaa sisältävässä leffassa mukana myös aito Harrison

Uutta tarjontaa suoratoistopalvelussa.

30.11.2016 17:03

The Age of Adaline on fantasiaelementtejä sisältävä romanttinen draama. Tarina kertoo 29-vuotiaasta naisesta, joka on elänyt jo yli vuosisadan, mutta hän ei vanhene. Hän rakastuu ja menneisyyden salaisuudet alkavat paljastua. Paljastuuko myös hänen kauneutensa salaisuus?

Tähtikaartista löytyvät muun muassa Ellen Burstyn, Kathy Baker, Harrison Ford, Blake Lively, Michael Huisman ja tietysti nuorta Fordin roolihahmoa esittävä Anthony Ingruber.

Ingruber aiheutti pienen sensaation lataamalla aikoinaan videon itsestään YouTubeen, jossa hän esitti Han Soloa. Suuri yleisö löysi videon uudestaan, kun Han Soloksi haettiin uutta nuorta näyttelijää. Ingruberia ei valitettavasti valittu, vaan rooli meni Alden Ehrenreichille.

Oliko Ingruberin valitsematta jättäminen oikea päätös? Sitä voinee arvioida muun muassa katsomalla The Age of Adalinen.

Hauskana triviana sanottakoon, että monet epäilivät Harrison Fordin dubanneen Ingruberin äänen. Niin ei kuitenkaan tapahtunut, vaan Ingruber vain oikeasti kuulostaa elokuvassa niin paljon Fordilta.

Alla elokuvan traileri.

Lisää luettavaa