Nyt Netflixissä: Härski ja perverssi komedia – elokuva piti leikata uudestaan seksuaalisen sisällön takia

Netflixin valikoimaan on lisätty That’s My Boy vuodelta 2012.

19.2.2017 19:00

Komedia kertoo Donnysta, joka teini-ikäisenä sai pojan opettajansa kanssa. Opettaja joutui vankilaan alaikäiseen sekaantumisesta, joten Donnysta tuli Toddiksi nimetyn pojan yksinhuoltaja. Isän ja pojan välit kuitenkin katkeavat, kun Toddista tulee 18-vuotias.

Vuosia myöhemmin Donny saa kuulla joutuvansa vankilaan, mikäli hän ei maksa pikaisesti verottajalle velkojaan. Toddista on tullut menestynyt liikemies, joten Donny lähtee tapaamaan häntä, jotta voisi lainata pojaltaan rahaa. Todd on kuitenkin juuri menossa naimisiin, joten häntä ei kiinnosta olla tekemisissä sekoilevan isänsä kanssa.

Sean Andersin ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Adam Sandler, Andy Samberg, Leighton Meester, Milo Ventimiglia ja Susan Sarandon.

That’s My Boy sai ilmestyessään paljon haukkuja kriitikoilta, mutta Sandlerin ja tuhmien komedioiden ystäville se kuitenkin voi olla mielenkiintoista katseltavaa, sillä kyseessä on melko härski tapaus.

Alun perin Yhdysvalloissa ikärajoja valvova MPAA-järjestö antoi That’s My Boylle seksuaalisen sisällön takia ikärajaksi NC-17 (kielletty alle 17-vuotiailta). Elokuva leikattiin uudestaan, jotta se sai ikärajakseen R, eli alle 17-vuotiaat saavat katsoa sen aikuisen seurassa.

Katso aikuisille tarkoitettu traileri alta.

Lähteet: Allflicks, IMDb

Lisää luettavaa