Nyt Netflixissä: Uusi näyttelijä vakuutti Marvel-tähdet – aplodit ja hurraukset heti ensimmäisenä kuvauspäivänä

Netflixistä löytyy nyt perusviihdettä tarjoava supersankarielokuva.

21.10.2016 06:31

Kaikki katsojat eivät ehkä olleet tyytyväisiä Avengers: Age of Ultron -elokuvan pahikseen Ultroniin, mutta näyttelijät arvostivat James Spaderin roolisuoritusta. Hän saikin heti ensimmäisenä kuvauspäivänään heiltä hurraukset ja aplodit.

Joss Whedon sanoi, että valitsi Spaderin rooliin hänen hypnoottisen äänensä vuoksi, joka voi olla aavemaisen rauhoittava ja vangitseva, mutta samaan aikaan myös hyvin humaani ja humoristinen.

Itse elokuva ei nouse ensimmäisen The Avengers-elokuvan tasolle, eikä myöskään Captain America: Civil War -elokuvan tasolle. Se kuitenkin menee mukavana perusvarmana supersankariviihteenä. Episodissa arvioitiin aikoinaan näin:

Avengers: Age of Ultron on puhtaasti faneille suunnattu elokuva. Leffa näyttää paljon, mutta se on ikävä kyllä myös koko hulluttelun suurin ongelma, sillä Age of Ultron ei lopulta kerro kovinkaan erikoista tarinaa. Ohjaaja-käsikirjoittaja Joss Whedon onnistuu kyllä tykittämään katsojien verkkokalvoille mahtavia taistelukohtauksia, hän kertoo myös hauskoja vitsejä, ja onnistuu viihdyttämään faneja tiettyyn pisteeseen saakka, mutta kun kaikkea on yksinkertaisesti aivan liikaa, silloin leffa kompuroi omaan suuruudenhulluuteensa. Jos haluaisi olla oikein ilkeä, niin Avengers: Age of Ultronia voisi verrata myöhempiin Transformers-elokuviin. Nekin ovat näyttäviä ja upean näköisiä, mutta kuitenkin tylsämielisen tyhjiä teoksia.”

 

Lisää luettavaa