Kaipaatko iltaasi traumatisoivaa katsottavaa? Nicolas Cage -ruletti valitsee elokuvan puolestasi

8.1.2014 22:00

Tuntuuko sinusta välillä siltä, että Netflixissä on liikaa elokuvia etkä millään osaa päättää, mitä sitä oikein kannattaisi ryhtyä katsomaan?

Onneksi nyt on löytynyt Netflix-käyttäjien välineeksi vihdoinkin sellainen apuväline, joka erottelee jyvät akanoista, laatuelokuvat kalkkunoista ja taitavat luonnenäyttelijät tahattoman koomisista puupökkelöistä.

Tämä apuväline on luonnollisesti Nicolas Cage -ruletti, joka tiivistää Netflixin sisällön olennaiseen ja valitsee sinulle sopivan Nicolas Cage -elokuvan sattumanvaraisesti.

Tuleeko sieltä Bangkok Dangerous? Vai kenties jopa ikimuistoinen klassikko The Wicker Man?

Laadukkaita vaihtoehtoja on tunnetusti monia tällä eilen komeasti 50-vuotispäiviään juhlineella herra Cagella, joka on seilannut urallaan jo hyvän tovin ylipalkatun ylinäyttelemisen kuohkeimmalla aallonharjalla.

Ruletti on suunniteltu alun perin yhdysvaltalaisia Netflix-käyttäjiä varten, joten erilaisen elokuvavalikoiman vuoksi suomalaisen Netflix-tilin käyttäjä saattaa joutua välillä palaamaan takaisin rulettisivulle, mutta hyvin ruletti näyttäisi silti Cagensa osaavan valita Suomenkin päässä.

Viihtyisää tai suhtautumistavasta riippuen sietämätöntä elokuvailtaa pääset viettämään Nicolas Cage -ruletin parissa täällä.

(Episodi/JS)

Lisää luettavaa