Nörttien kuninkaan ura murenee silmissä – ex-tyttöystävä syyttää seksuaalisesta pahoinpitelystä

Chris Hardwick on keskellä kovaa myllytystä.

18.6.2018 15:03

Viime viikon torstaina näyttelijä ja entinen webohjelmien juontaja Chloe Dykstra julkaisi kirjoituksen, jossa hän syytti nimetöntä ex-poikaystäväänsä vuosien henkisestä, fyysisestä ja seksuaalisesta pahoinpitelystä. Kirjoituksen lukeneet päättelivät vihjeiden perusteella kyseessä olevan Chris HardwickNerdist-viihdeyrityksen perustaja ja mm. Talking Dead -keskusteluohjelman juontaja.

Hardwick reagoi somessa levinneisiin epäsuoriin syytöksiin nopeasti kieltämällä kaiken ja kertomalla oman versionsa heidän suhteestaan.

Harwickin lukuisat yhteistyökumppanit tekivät nopeasti oman ratkaisunsa.

Hardwickin entinen yhtiö Nerdist ilmoitti, ettei ole pitkään aikaan enää tehnyt yhteistyötä perustajansa kanssa.

The Walking Dead ja Fear of the Walking Dead -ohjelmia tuottava AMC-kanava, jolla pyörivää näistä ohjelmista kertovaa Talking Dead -keskusteluohjelmaa Hardwick on vetänyt, kertoi Hardwickin jäävän pois tulevasta San Diego Comic-Con -tapahtumasta, minkä lisäksi itse Talking Dead -sarjan uusi kausi ei saakaan ensi-iltaa kanavalla suunnitellusti.

Harwick juontaa myös NBC-kanavalla The Wall -kilpailuohjelmaa, ja NBC on ilmoittanut tutkivansa tilannetta ja tekevänsä ratkaisunsa ennen seuraavan kauden kuvausten alkua.

Tiettävästi poliisitutkintaa syytöksistä ei ole aloitettu.

 

Lähde: TVLine.

Lisää luettavaa