Nyt Netflixissä: erittäin toimivaa kauhutoimintaa – K18-leiman saanut elokuva jäi harmittavan pienelle huomiolle

Pätevä kauhuelokuva on nyt katsottavissa.

4.8.2017 20:05

David Sladen ohjaama 30 päivää kaamosta -kauhuelokuva perustuu Steve Nilesin sarjakuvaan. Alaskassa sijaitsevassa Barrow’n kylässä ei kaamoksen takia näy aurinkoa 30 päivään. Pimeyttä hyödyntää joukko vampyyrejä, jotka tulevat paikalle mässäilläkseen. Asukkaat yrittävät epätoivoisesti selviytyä verenimijöiden hyökkäykseltä.

Pääosissa nähdään Josh Hartnett, Melissa George, Danny Huston ja Ben Foster.

30 päivää kaamosta on katsomisen arvoinen kauhuelokuva, joka tarjoaa sen verran verisiä ja kammottavia kohtauksia, että Suomessa sille annettiin K18-ikäraja.

Episodissa kirjoitettiin elokuvasta seuraavanlaisesti muutama vuosi sitten:

”Eloonjääneitä johtaa Josh Hartnett, jonka tähti ei lupaavan alun jälkeen ollut 2000-luvulla lähtenyt odotettuun nousuun. Hän sopii kuitenkin hyvin pikkukaupungin sheriffiksi, joka yrittää sopeutua uusiin, yliluonnollisiin lainalaisuuksiin.”

”Hartnetista huolimatta elokuva jäi varsinkin Suomessa harmittavan pienelle huomiolle – se keräsi täällä alle 5 500 katsojaa. 30 päivää kaamosta on kuitenkin erittäin toimivaa kauhutoimintaa, jossa Danny Huston varastaa show’n yhtä aikaa viekkaiden että barbaaristen vampyyrien johtajana. Elokuva on myös varustettu erinomaisen toimivalla ääniraidalla, jolla arktisen tuulen aiheuttamat ulinat ja pakkasesta johtuvat nurkkien paukkumiset sekoittuvat lumituiskussa vaanivien hirveiden olentojen murinaan.”

Katso traileri alta.

Lähde: Allflicks

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia