Nyt Netflixissä: toimintaklassikon erittäin viihdyttävä uusintaversio – tarjoaa aitoa näyttävyyttä ja henkeäsalpaavia stuntteja

Klassisen toimintaelokuvan päivitetyssä versiossa nähdään extreme-urheilua ja henkeäsalpaavaa toimintaa.

9.9.2017 02:00

Netflixin valikoimaan on lisätty Point Break (2015).

Ericson Coren ohjaustyö on uusintaversio Kathryn Bigelow’n toimintaklassikosta Point Break – Myrskyn ratsastajat (1991). Elokuvan tarina kertoo FBI-agentista, joka soluttautuu extreme-urheilijoiden porukkaan, jonka epäillään tehneen sarjan ryöstöjä.

Pääosissa nähdään Luke Bracey, Édgar Ramirez, Teresa Palmer, Ray Winstone ja Delroy Lindo.

Episodin arviossa Point Break sai kolme tähteä. Alla on muutamia otteita arviosta.

”Yllättäen Ericson Coren uusi versio ei vedä alkuperäistä lokaan. Lähinnä se johtuu siitä, että kaikki mikä alkuperäisessä toimi, on nykymaailmassa kärsinyt inflaation. Niinpä uusi Point Break panostaa enemmän ja isommin näyttämiseen kuin mieleen painuvan tarinan kertomiseen. Samalla siitä tulee liian kevyen harmiton, jotta sitä jaksaisi uskottavasti syyttää pyhäinhäväistyksestä. Toisaalta näyttävyys ja kehystarinan paljastuminen hulvattoman hölmöksi, kun siitä on poistettu kaikki vakaumuksellisuus, tekevät uutuudesta myös erittäin viihdyttävää, todennäköisesti aivosoluja tuhoavaa silmäkarkkia”

”Yhdistelmä aitoa näyttävyyttä ja henkeäsalpaavia stuntteja ja kaikkea niitä ympäröivän tahaton hauskuus, paikoin jopa hysteerisyys, muodostavat äärimmäisen viihdyttävän kokonaisuuden, jota katsoessa ei voi olla hymyilemättä. Sille tahtoisi melkein antaa neljä tähteä, mutta alkuperäisen muistoa kunnioittaen ei voi.”

Katso traileri alta.

Lähde: Allflicks

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia