Nyt Netflixissä: vähäpukeinen kaunotar taistelee hain kanssa – täydellinen B-elokuva on lähes puhdasta toimintaspektaakkelia

Pätevässä haielokuvassa surffaamismatka saa kamalan käänteen.

16.7.2018 19:00

The Shallows (2016) on lisätty Netflixin valikoimaan.

Jaume Collet-Serran ohjaama trilleri kertoo Blake Livelyn esittämästä Nancysta, joka on yksin surffaamassa syrjäisellä rannalla. Hänen kimppuunsa käy valkohai, ja tämän takia Nancy jää jumiin lähistöllä olevalle luodolle. Rannalle ja pelastukseen on vain lyhyt matka, mutta turvaan pääsemisestä tulee melkoinen selviytymistaistelu.

Episodin arviossa The Shallows sai neljä tähteä. Alla on otteita arviosta.

”Päähenkilönsä puun ja kuoren – tai kiven ja mätänevän valaanruhon – väliin sijoittava rajatun tilan elokuva on lähes puhdasta toimintaspektaakkelia.”

”Ei voi kieltää etteikö juoni olisi yhtä ohut ja heppoinen kuin Livelyn vaatetus, joka on todennäköisesti täytynyt olla kroppaan liimattu pysyäkseen kyydissä kaikessa mitä elokuvassa tapahtuu. Mutta oikeasti – ketä kiinnostaa?”

”Tiiviisti puolitoistatuntinen, Flavio Martinez Labianon valtavan hienosti kuvaama The Shallows on täydellinen B-elokuva, joka saattaa olla juuri sitä mitä lääkäsi määräisi kesän megaelokuvaähkyyn.”

Katso traileri alta.

Lähde: Flixable

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyen