Onko Marvel-legenda pahoissa ongelmissa? Poliisi ja vanhustenhuolto kutsuttiin Stan Leen kotiin pahoinpitelyn takia

Vielä ei ole varmaa, mitä on tapahtunut, mutta kun osasia alkaa yhdistelemään, alkaa paljastumaan melko surullinen ja pimeä kuva.

17.2.2018 14:37

Jokin aika sitten Marvel-legenda Stan Leetä syytettiin seksuaalisesta häirinnästä. Leen lakimiehet nostivat heti vastasyytteen ja syyttivät kotihoitofirmaa kiristämisyrityksestä.

Hieman sitä ennen, Leen 95-vuotissyntymäpäivien jälkeen, joku väärensi Leen nimen shekkiin ja nosti 300 000 dollaria hänen tililtään.

Joku on myös ostanut 850 000 dollarin arvoisen asunnon Leen rahoilla miehen itsensä siitä mitään tietämättä.

Eilen Los Angelesin poliisi sai hätäkutsun Leen kotiin. Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä. Hieman sen jälkeen tulivat vanhustenhuollon viranomaiset paikalle. Kävikö joku Leehin käsiksi?

Epäilykset pitkäaikaista manageria ja turvamiestä kohtaan nousivat heti. Max Anderson on toiminut Leen apuna jo vuosikymmenet.

Anderson kuitenkin tuomittiin vuonna 2002 vaimonsa pahoinpitelystä, minkä johdosta hän joutui vankilaan vuodeksi. Vuonna 2010 hänet tuomittiin poikansa hyväksikäytöstä. Tällä kertaa Anderson sai kolme vuotta ehdonalaista ja passitettiin vihanhallintakurssille.

Spekulaatiotahan tämä kaikki vielä on, mutta onko Lee joutunut Andersonin uhriksi? Onko Anderson mahdollisesti kiristänyt ja varastanut Leeltä rahaa?

Stan, onko kaikki kunnossa? Nyt olisi aika tehdä asialle jotain.

Lähde: We Got This Covered

Lisää luettavaa