Paljastus: Näin uusi Terminator-elokuva linkittyy alkuperäiseen

2.5.2014 19:59

Studion suunnitelmat uuden Terminar-elokuvan suhteen ovat varsin isot. Tarkoitus olisi, että Terminator: Genesis synnyttäisi aivan uuden trilogian, mutta käynnistäisi myös TV-sarjan, joka linkittyy uusiin elokuviin.

Tekijät ovat vihjailleet, että uusi Terminator tulisi linkittymään vahvasti aiempiin osiin, ja etenkin ensimmäiseen Terminatoriin. Se on ainakin varmaa, että elokuvassa nähdään Terminator 2 -leffasta tutun Miles Dysonin poika, ja nyt HitFix, joka on saanut Terminator: Genesiksen käsikirjoituksen haltuunsa, paljastaa kohtauksen, joka linkittää uuden elokuvan alkuperäiseen Terminatoriin.

Julkaisun mukaan käsikirjoituksessa on alkuperäisestä elokuvasta kohtaus, jossa Arnold Schwarzeneggerin esittämä tuhoaja kohtaa Bill Paxtonin pikkurikollisen, repii tältä sydämen irti rinnasta, varastaa tämän vaatteet ja kävelee pois paikalta. Heti tämän jälkeen paikalle astelee toinen tuhoaja, tällä kertaa kuitenkin vanhempana ja parran kasvattaneena. Tästä kohtaus jatkuu uuden, erilaisen tuhoajan kanssa.

Schwarzenegger on jo aiemmin vihjannut, että hänen esittämänsä T-800 vanhenee. Arskan mukaan Terminator on kone sisältä, mutta päältä ihmislihaa, joka vanhenee, kuten kuka tahansa, mutta ainoastaan paljon hitaammin.

Terminator: Genesiksen tähtinä nähdään Emilia Clarke, Jason Clarke, Jai Courtney, J.K. Simmons ja Matt Smith. Leffan ohjaa Alan Taylor, ja sen ensi-ilta on vuoden 2015 heinäkuussa.

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa